Étteremvezető

Munkavégzés helye: Sopron
Ref. szám: 2025/498
Feladatok:

• Az irodai étterem napi működésének teljeskörű irányítása és a csapat összefogása

• Az éttermi személyzet - pultosok, szakácsok és konyhai kisegítők -munkájának koordinálása és támogatása

• A napi kínálat ellenőrzése, receptúrák szezonhoz igazítása

• Teljeskörű készletgazdálkodás

• A konyhai folyamatok átlátása, szükség esetén részvétel az ételek elkészítésében

• Vendégelégedettség biztosítása

• HACCP előírások betartása és betartatása


Feltételek:

• Szakirányú végzettség és releváns szakmai tapasztalat legalább négycsillagos szállodában

• Erős vendéglátói szemlélet

• Kiváló szervezőkészség, jó problémamegoldó készség

• Határozott, felelősségteljes vezetői attitűd

• Jó csapatjátékos, jó motiváló 

Jobb Job Bérezés,juttatás
Bruttó órabér: versenyképes
Jobb Job Közlekedés
Utazási bérlet támogatás
Jobb Job Munkarend
40 órás munkahét
Orbán Aladár
üzletágvezető
senior HR tanácsadó
Telefon:
home-phone +36 20 933 3550 home-phone