• Konyhai előkészületek irányítása, elvégzése
• Étlapunkon szereplő ételek színvonalas, kreatív elkészítése és tálalása
• HACCP ismerete és alkalmazása
• A konyha teljes körű szakmai irányítása
• A szakácsok munkájának megszervezése, irányítása és rendszeres ellenőrzése
• A vendéglátó egységek étlapjainak és kalkulációinak összeállítása
• Optimális nyersanyag felhasználás biztosítása
• Árurendelés összeállítása
• A közegészségügyi előírások betartása és betartatása
• Szakirányú végzettség
• Szakmai tapasztalat
• Igényes, kreatív, precíz munkavégzés, Pontosság, Megbízhatóság,
Csapatmunka, Nyitottság, Rugalmasság, Stressztűrő képesség,
Önálló munkavégzés, Jó teherbírás
• a főzés iránti elkötelezettség